luni, 11 ianuarie 2021

Anunțurile în Heyadoo

Complexitatea anunțurilor. Confort și distribuire. Caseta de contact și reacții


Un atu principal al Heyadoo este eficiența reclamei datorată unui design atrăgător, cu butoane de comandă, care-ți oferă un confort sporit!



Poți crea ușor un anunț prin care să-ți atragi clienții, cu descriere comercială, detaliată, multe imagini și chiar un videoclip, cu link către website-ul tău și indicații de orientare care să conducă clienții la adresa fizică a afacerii tale.

Îl poți distribui oriunde dorești, ai un buton de share pe facebook sau prin simplu click pe imaginea din anunț(sau postare) se face automat <copy> link. Apoi, <paste> unde dorești, în aplicații de chat sau în alte medii sociale.






















Poți distribui orice anunț(sau postare) din Heyadoo, automat sistemul va prelua link-ul tău de referrer, astfel că, dacă cineva care vede anunțul dorește să se înscrie, va ajunge în grupul tău social.

Vei putea primi mesaje private, review-uri, Hey-uri (like-uri) sau păreri ale altor utilizatori.
 














Dacă ai clienți multumiți de produsele tale, care au făcut postări în care și-au exprimat părerea despre produsul sau serviciul tău, poți chiar să atașezi postările lor la anunțul tău.

De asemenea, poți chiar tu să creezi postări prin care să informezi clienții cu diverse noutăți.
Atașând aceste postări la anunțul tău, atunci când un potențial client îți accesează anunțul, ele vor apărea automat în bara din dreapta, sporind în acest fel gradul de confort și șansele de vânzare.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Căutarea automată în Heyadoo

Criterii de căutare. În Heyadoo, oricine poate face căutări pe categorii, subcategorii, căutări avansate după cuvinte cheie, în funcție de z...