duminică, 10 ianuarie 2021

Mix de anunțuri și postări

Heyadoo oferă utilizatorilor două zone distincte, fiecare cu motorul propriu de căutare, dar care se întrepătrund într-un mod ingenios: zona comercială pentru anunțuri(ads wall) și zona sau peretele cu postări(posts wall). Astfel, ai un confort sporit prin faptul că poți îmbina cele două aspecte ale vieții: cel profesional și cel social.

Acest concept inovativ, numit Social-advertising – care presupune legătura dintre anunțuri comerciale și postări, ajută la creșterea vânzărilor prin faptul că, spre exemplu, dvs. publicați un anunț despre un produs sau serviciu, iar utilizatorii platformei care au cumpărat de la dvs. și au fost mulțumiți, publică o postare de tip feedback, experiență personală, prin care își exprimă părerea despre produsul dvs. Aveți posibilitatea să atașați această postare, sau chiar mai multe, la anunțul dvs. și astfel, să câștigați încrederea viitorilor potențiali clienți. 

Atunci când selectezi zona comercială pentru anunțuri, în dreapta este afișată bara de postări. Fiecare anunț are mai multe butoane: de vizualizare, de adăugare la favorite(HEY), de distribuire pe Facebook sau de acces către un website.
Pentru mai mult confort, poți să vezi imaginile unui anunț, ca să-ți dai seama dacă te interesează, fără să accesezi propriu-zis anunțul, prin simplu click pe poză.



Atunci când alegi zona de postări pentru socializare, în dreapta va fi afișată bara de anunțuri.
Postările pot cuprinde text, o imagine, un videoclip și chiar anunțuri atașate. Se pot face chiar căutări printre postări, după text sau se pot sorta după cele mai recente, cele mai apreciate sau chiar după numele unui utilizator.
Și postările pot fi de 2 feluri: sociale sau comerciale. Cele comerciale sunt destinate celor care doresc să facă o promovare în plus, prin creare de conținut atractiv, care să trezească interesul altor utilizatori.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Căutarea automată în Heyadoo

Criterii de căutare. În Heyadoo, oricine poate face căutări pe categorii, subcategorii, căutări avansate după cuvinte cheie, în funcție de z...